WERKWIJZE

 

Mijn ervaring is dat een juiste toepassing en verankering van de strategie cruciaal zijn voor het uiteindelijke succes:

… er gaan meer bedrijven kapot aan de slechte uitvoering van een perfecte strategie dan aan de perfecte uitvoering van een slechte strategie….
IMG_0280.JPG

Door advisering en interim-management neem ik ook verantwoordelijkheid dat “ daad bij woord” wordt gevoegd. Hiervoor ga ik daadwerkelijk “in de veranderklei staan” en geef ik in nauwe samenwerking met de opdrachtgever mede leiding aan de daadwerkelijke toepassing en verankering van de gewenste veranderingen binnen de organisatie. 

Als verbinder (op inhoud en van mensen) combineer ik een brede leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven en de not-for-profit sector. 

Ik spreek de taal van de harde commercie en de professional gedreven door het maatschappelijke vraagstuk. Daarbij combineer ik daadkracht en sensitiviteit om tot duurzame resultaten te komen en het verschil te maken.

Mijn brede senior ervaring binnen commerciële en not-for-profit organisaties kenmerkt zich dat ik de afgelopen dertig jaar– zowel inhoudelijk als managerial- collega’s heb gestimuleerd om eigenaarschap te nemen en ernaar te handelen. 

Deze eigenschap is bijzonder waardevol gebleken om te komen tot duurzame successen. 

Als persoon breng ik het volgende mee:

-       Rust: door een voorbeeld te zijn voor het bouwen van duurzame relaties met interne/externe stakeholders, gecombineerd met coachend leiderschap: altijd  enthousiasmerend, maar waar nodig ook scherp op details, zakelijk, sturend en hands-on!

-       Richting: door vanuit het gezamenlijke vertrekpunt medewerkers uit te dagen en in staat te stellen middels eigen plannen een bijdrage te leveren aan het totaal.

-   Resultaat: door de nadruk te leggen op het belang van een perfecte realisering van de plannen en te sturen op concrete resultaten op korte en langere termijn.

0039.jpg